Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási feltétel - MindenKlíma

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

Amikor a megrendelt termék átadásra kerül a kiszállító cég részére, az Eladó e-mailben értesíti a Vevőt. A termék várható érkezéséről a kiszállító cég küld értesítést a Vevő részére. A megrendelt termékek kiszállítása bruttó 60.000 HUF vásárlástól ingyenes. Bruttó 60.000 HUF vásárlási összeg alatt a szállítás díja bruttó 2.990 HUF.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN:

Ha a megrendelt termékek ÁTVEHETŐEK, ÉRTESÍTÉST küldünk e-mailen keresztül a rendeléskor megadott e-mail címre vagy telefonon keresztül vesszük fel Önnel a kapcsolatot. Az értesítést követően az ÁTVÉTELRE RUGALMASAN van lehetőség. Míg nem értesítjük, a megrendelt termékeket nem lehet átvenni.
A személyes átvétel az eladó telephelyén ingyenes szolgáltatás.
A személyes átvételre csak előzetesen megrendelt termékek esetén van lehetőség (a helyszínen nem lehet vásárolni) az alábbi címen:
Shalev Center, 1107 Budapest, Száva utca 9., Bio Trade Hungary Kft. A Shalev Center a Basa utca és a Száva utca közvetlen találkozásánál található.

Fizetési lehetőségek:

A helyszínen bankkártyás fizetésre nincs lehetőség, csak készpénzes fizetésre. Illetve a megrendelt termékeket kifizetheti a rendelés leadásakor előre utalással vagy bankkártyával a Simple-rendszeren keresztül.

Keresés