Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási feltétel - MindenKlíma

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:- előre utalás esetén:

Amikor a megrendelt termék átadásra került a kiszállító cég részére értesítést küldünk. A termék várható érkezéséről a kiszállító cég küld értesítést. A megrendelt termékek kiszállítása bruttó 15.000 HUF-ig bruttó 1.790 HUF. Bruttó 15.000 HUF vásárlási összeg felett bruttó 60.000 HUF-ig a szállítás bruttó 1.990 HUF. Bruttó 60.000 HUF vásárlási összeg felett a szállítás ingyenes.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:- utánvétes és bankkártyás fizetés esetén:

Amikor a megrendelt termék átadásra került a kiszállító cég részére értesítést küldünk. A termék várható érkezéséről a kiszállító cég küld értesítést. A megrendelt termékek kiszállítása bruttó 15.000 HUF-ig bruttó 1.990 HUF. Bruttó 15.000 HUF vásárlási összeg felett bruttó 60.000 HUF-ig a szállítás bruttó 2.690 HUF. Bruttó 60.000 HUF vásárlási összeg felett a szállítás ingyenes.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN:

Ha a megrendelt termékek ÁTVEHETŐEK, ÉRTESÍTÉST küldünk e-mailen keresztül a rendeléskor megadott e-mail címre vagy telefonon keresztül vesszük fel Önnel a kapcsolatot. Az értesítést követően az ÁTVÉTELRE RUGALMASAN van lehetőség. Míg nem értesítjük, a megrendelt termékeket nem lehet átvenni.
A személyes átvétel az eladó telephelyén ingyenes szolgáltatás.
A személyes átvételre csak előzetesen megrendelt termékek esetén van lehetőség (a helyszínen nem lehet vásárolni) az alábbi címen:
Shalev Center, 1107 Budapest, Száva utca 9., Bio Trade Hungary Kft. A Shalev Center a Basa utca és a Száva utca közvetlen találkozásánál található.

Fizetési lehetőségek:

A helyszínen bankkártyás fizetésre nincs lehetőség, csak készpénzes fizetésre. Illetve a megrendelt termékeket kifizetheti a rendelés leadásakor előre utalással vagy bankkártyával a Simple-rendszeren keresztül.

Keresés