Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetési feltétel - MindenKlíma

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

ELŐRE UTALÁS:

Önnek lehetősége van a banki átutalásos fizetésre. Ebben az esetben a megrendelés szerinti végösszeget cégünk bankszámlájára tudja átutalni, miután cégünk megküldte Önnek az utaláshoz szükséges díjbekérőt. Kérjük, hogy utalását kizárólag a rendelés visszaigazolása és a díjbekérő megérkezése után tegye meg. Előre utalás esetén az átvételre csak az átutalás jóváírását követően van lehetőség.

Cégünk banki adatai:

Raiffeisen Bank Zrt.
Számlatulajdonos: Bio Trade Hungary Kft.
Számlaszám: 12012204-01558232-00100003
SWIFT: UBRTHUHB

KÉSZPÉNZ:

Önnek lehetősége van a megrendelés értékét személyesen az irodánkban készpénzben kiegyenlíteni. Ebben ez esetben kérjük várja meg a rendelés hivatalos visszaigazolását és munkatársunk megkeresését.

UTÁNVÉT:

A megrendelt termékek ellenértékét a termék átvételkor, az átvételi ponton vagy a kézbesítő futárnak készpénzben kell kifizetni. Ehhez kérjük válassza az utánvétes fizetést. Esetenként van lehetőség a futárnál bankkártyás fizetésre is, de erről kérjük tájékozódjon előre.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A SIMPLE RENDSZERÉN KERESZTÜL:

Fizetés bankkártyával a SimplePay by OTP rendszeren keresztül:

A SimplePay-rendszer működéséről részletes tájékoztatást a weboldalon kihelyezett SimplePay-logóra kattintva kaphat. Az alábbiakban egy rövid összefoglalót olvashat.

A SimplePay by OTP-rendszer előnyei: ingyenes, gyors, kényelmes, biztonságos fizetési mód Önnek.

Az adatok védve vannak a nemzetközi elvárásoknak megfelelően. Az Ön bankkártyájának az adatai nem jutnak el a mi rendszerünkhöz, a fizetési folyamat megkezdésekor átirányítjuk a SimplePay by OTP oldalára. Mi csak egy értesítést kapunk, ha a tranzakció sikeres volt. A vásárolt termékek ellenértéke azonnal zárolásra kerül a kártyaszámláján.

A SimplePay by OTP rendelkezik mindazon nemzetközi szintű előírásokkal, melyek az online fizetés biztonságát garantálják. A rendszer a kártyatársaságok független szervezete által auditált PCI-DSS tanúsítvánnyal rendelkezik. A fizetés folyamatának biztonságát az adja, hogy érzékeny kártyaadatait egy fizetőoldal adja meg, amelyen a titkosított kommunikációs kapcsolatot a Thawte 256 bites SSL tanúsítvány, illetve a McAfee Secure rendszer alkalmazása biztosítja.

Elfogadott kártyatípusok (MasterCard, Meastro, Visa, Visa Electron, American Express): itt azonban fontos megjegyezni, hogy egyes bankok által kibocsátott Maestro és Visa Electron kártyákkal nem lehet Interneten fizetni. Kérjük érdeklődjön a kártyakibocsátó bankjánál.

A bankkártyás fizetés menete a SimplePay by OTP-rendszeren keresztül:

1. A bankkártyás fizetési mód kiválasztása után a Vevőt átirányítjuk a SimplePay by OTP-oldalára. Az oldal adattartalma titkosított, kártyájának adatai nem jutnak el a részünkre.

2. A fizetési folyamat során a kártyaszámot, a kártya lejárati dátumát, a kártyán szereplő nevet és a kártya hátoldalán lévő CVC-kódot kell megadni.

3. A tranzakció elindítása után a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek során a kártyaadatok eredetisége, a fedezeti és vásárlási limit kerül ellenőrzésre a kártyakibocsátó bank által.

4. Ha az engedélyezés során mindent rendben lévőnek talál a kártyakibocsátó bank, a fizetendő összeget a bank zárolja a kártyán. Az összeg számlán történő terhelése a számlavezető banktól függően néhány napon belül megtörténik.

5. Amennyiben a tranzakció sikerességéről vagy esetleg sikertelenségéről bőven tájékoztatást szeretne kapni, kérjük vegye fel a kapcsolatot a kártyakibocsátó bankjával.

simplepay_hu

http://simplepartner.hu/PaymentService/Fizetesi_tajekoztato.pdf

Keresés